6946780895 Παλαιών Πατρών Γερμανού 4, Άγιος Κωνσταντίνος tsappinio@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΑΠΑΡΑ | Αγροτικές Εργασίες - Κοπή & Κλάδεμα Ψηλών Δέντρων Φθιώτιδα - Εμπόριο & Service Μηχανημάτων Κήπου & Αγρού Φθιώτιδα Φθιώτιδα


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΤΣΑΠΑΡΑ” η οποία βρίσκεται στην Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Κωνσταντίνο, παρέχει μια μεγάλη γκάμα αγροτικών εργασιών στην Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης. 

Ανταποκρινόμαστε ταχύτατα και αποτελεσματικά ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις, προσφέροντας ειδικές και δημιουργικές λύσεις. Πραγματοποιούμε εργασίες σε κήπους, χώρους πρασίνου, οικόπεδα, δασικές εκτάσεις, γήπεδα κ.α.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, μπορεί να αναλάβει την συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου, χαρίζοντάς σας ένα όμορφο και αποτέλεσμα.
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
  Κοπή γκαζόν
  Κοπή - κλάδεμα δέντρων
  Κλάδεμα φυτών & δέντρων
  Καθαρισμός του χώρου από φύλλα
και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε έργα δημοσίου και ιδιωτικού φορέα στην Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ

Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε καθαρισμούς εκτάσεων στην Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις.
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
αποψιλώσεις χόρτων, καθαρισμούς από ξερά χόρτα, άγρια βλάστηση ή στερεά απόβλητα (μπάζα) και φροντίζουμε για την απομάκρυνσή τους από το χώρο σας. Καθαρίζουμε οικόπεδα, δασικές εκτάσεις αλλά και οποιοδήποτε άλλη έκταση επιθυμείτε.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, με συνέπεια και σεβασμό στο περιβάλλον και στον πελάτη.
 
ΚΟΠΗ & ΚΛΑΔΕΜΑ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ
 
 
ΚΟΠΗ & ΚΛΑΔΕΜΑ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την κοπή και το κλάδεμα ψηλών δέντρων στην Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την κοπή και το κλάδεμα ακόμα και του πιο ψηλού δέντρου, σε συνεργασία με καλαθοφόρα οχήματα ή εάν δεν είναι δυνατή η πρόσβαση μηχανημάτων, με την μέθοδο εναέρισης.

Μπορούμε να κόψουμε μεγάλους κορμούς και ξερά κλαδιά που γέρνουν προς το σπίτι σας, με απόλυτη ασφάλεια, ενώ ειδικευόμαστε στην κοπή δέντρων με την μέθοδο της εναέρισης.

Δουλεύουμε με ασφάλεια, συνέπεια και χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο και πιστοποιημένο εξοπλισμό, που μπορεί να σας εξασφαλίσει άμεσα αποτελέσματα.
 
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
 
 
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

Το αυτόματο πότισμα είναι μια εξαιρετική λύση για τη διατήρηση των φυτών σας υγιή και ενυδατωμένα χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνετε πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Με την εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος επιτυγχάνουμε τόσο τη σωστή κατανομή νερού, ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών και την εποχή όσο και τη λιγότερη δυνατή κατανάλωσή του.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση και την συντήρηση συστημάτων αυτόματου ποτίσματος καθώς και την κατασκευή αγροτικών δικτύων άρδευση στην Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν υψηλών προδιαγραφών χώρο πρασίνου, τότε η τοποθέτηση χλοοτάπητα είναι η ιδανική λύση.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα ή σπορά, σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χώρους στην Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική λύση για τον χώρο σας αλλά και για να φροντίσει για την άψογη εφαρμογή του στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Άγιο Κωνσταντίνο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.
 
     
    6946780895  
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

και σύγχρονος εξοπλισμός που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα άμεσο και άψογο αποτέλεσμα, όσο απαιτητική και αν είναι η εργασία που επιθυμείτε να μας αναθέσετε.
 
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε ιδιώτες, επαγγελματίες και δημόσιους φορείς στην Φθιώτιδα και σε όλη την ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ