6946780895 Παλαιών Πατρών Γερμανού 4, Άγιος Κωνσταντίνος tsappinio@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
ΑΦΟΙ ΤΣΑΠΑΡΑ | Αγροτικές Εργασίες Φθιώτιδα Φθιώτιδα


Το αυτόματο πότισμα είναι μια εξαιρετική λύση για τη διατήρηση των φυτών σας υγιή και ενυδατωμένα χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνετε πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Με την εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος επιτυγχάνουμε τόσο τη σωστή κατανομή νερού, ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών και την εποχή όσο και τη λιγότερη δυνατή κατανάλωσή του.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση και την συντήρηση συστημάτων αυτόματου ποτίσματος καθώς και την κατασκευή αγροτικών δικτύων άρδευση στην Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Άγιο Κωνσταντίνο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.
 
     
    6946780895  
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

και σύγχρονος εξοπλισμός που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα άμεσο και άψογο αποτέλεσμα, όσο απαιτητική και αν είναι η εργασία που επιθυμείτε να μας αναθέσετε.
 
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε ιδιώτες, επαγγελματίες και δημόσιους φορείς στην Φθιώτιδα και σε όλη την ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.