6946780895 Παλαιών Πατρών Γερμανού 4, Άγιος Κωνσταντίνος tsappinio@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ
ΑΦΟΙ ΤΣΑΠΑΡΑ | Αγροτικές Εργασίες Φθιώτιδα Φθιώτιδα


Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε καθαρισμούς εκτάσεων στην Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
αποψιλώσεις χόρτων, καθαρισμούς από ξερά χόρτα, άγρια βλάστηση ή στερεά απόβλητα (μπάζα) και φροντίζουμε για την απομάκρυνσή τους από το χώρο σας. Καθαρίζουμε οικόπεδα, δασικές εκτάσεις αλλά και οποιοδήποτε άλλη έκταση επιθυμείτε.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, με συνέπεια και σεβασμό στο περιβάλλον και στον πελάτη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Άγιο Κωνσταντίνο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.
 
     
    6946780895  
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

και σύγχρονος εξοπλισμός που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα άμεσο και άψογο αποτέλεσμα, όσο απαιτητική και αν είναι η εργασία που επιθυμείτε να μας αναθέσετε.
 
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε ιδιώτες, επαγγελματίες και δημόσιους φορείς στην Φθιώτιδα και σε όλη την ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.