6946780895 Παλαιών Πατρών Γερμανού 4, Άγιος Κωνσταντίνος tsappinio@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΚΟΠΗ & ΚΛΑΔΕΜΑ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ
ΑΦΟΙ ΤΣΑΠΑΡΑ | Αγροτικές Εργασίες Φθιώτιδα Φθιώτιδα


Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την κοπή και το κλάδεμα ψηλών δέντρων στην Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την κοπή και το κλάδεμα ακόμα και του πιο ψηλού δέντρου, σε συνεργασία με καλαθοφόρα οχήματα ή εάν δεν είναι δυνατή η πρόσβαση μηχανημάτων, με την μέθοδο εναέρισης.

Μπορούμε να κόψουμε μεγάλους κορμούς και ξερά κλαδιά που γέρνουν προς το σπίτι σας, με απόλυτη ασφάλεια, ενώ ειδικευόμαστε στην κοπή δέντρων με την μέθοδο της εναέρισης. Δουλεύουμε με ασφάλεια, συνέπεια και χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο και πιστοποιημένο εξοπλισμό, που μπορεί να σας εξασφαλίσει άμεσα αποτελέσματα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Άγιο Κωνσταντίνο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.
 
     
    6946780895  
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

και σύγχρονος εξοπλισμός που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα άμεσο και άψογο αποτέλεσμα, όσο απαιτητική και αν είναι η εργασία που επιθυμείτε να μας αναθέσετε.
 
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε ιδιώτες, επαγγελματίες και δημόσιους φορείς στην Φθιώτιδα και σε όλη την ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.