6946780895 Παλαιών Πατρών Γερμανού 4, Άγιος Κωνσταντίνος tsappinio@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΑΦΟΙ ΤΣΑΠΑΡΑ | Αγροτικές Εργασίες - Κοπή & Κλάδεμα Ψηλών Δέντρων Φθιώτιδα - Εμπόριο & Service Μηχανημάτων Κήπου & Αγρού Φθιώτιδα Φθιώτιδα


Στην επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΤΣΑΠΑΡΑ” η οποία βρίσκεται στην Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Κωνσταντίνο, μπορείτε καθημερινά να βρείτε μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα κήπου και αγρού για κάθε εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικά, μηχανές Γκαζόν, χλοοκοπτικά τρακτέρ και πολλά ακόμα μηχανήματα, καθώς και ανταλλακτικά και παρελκόμενα αυτών.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  SERVICE ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
Κήπου & Αγρού 

 
     
  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε το service και την επισκευή μηχανημάτων κήπου και αγρού, προσφέροντας εγγυημένη εργασία.

Η συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων κήπου και αγρού είναι σημαντική για την αποδοτική λειτουργία των μηχανημάτων. Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:
 
     
 
  Επισκευή και συντήρηση γενικής κατάστασης των μηχανημάτων.
  Καθαρισμός και συντήρηση του συστήματος καύσης των κινητήρων.
  Αλλαγή λαδιών και φίλτρων καμπίνας στους κινητήρες.
  Αντικατάσταση φίλτρων αέρα και βενζίνης.
  Ελέγχους και ρυθμίσεις της ισχύος και των επιπέδων λαδιού στους κινητήρες.
  Ελέγχους και ρυθμίσεις των λειτουργικών χαρακτηριστικών των μηχανημάτων, όπως το ύψος κοπής στα χλοοκοπτικά.
  Αντικατάσταση και επισκευή ανταλλακτικών μερών όπως μαχαίρια, καλώδια και ιμάντες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

και αν αντιμετωπίζεται με τα μηχανήματά σας, δεν έχετε παρά να τα φέρετε σε εμας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την άμεση και σωστή επισκευή τους.
 
     
 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

από ανταλλακτικά μηχανημάτων κήπου και αγρού, αλλά και έχοντας επισκευάσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό μηχανημάτων, αποτελούμε αδιαμφισβήτητα την ιδανική επιλογή για το service και την επισκευή του μηχανήματός σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Άγιο Κωνσταντίνο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.
 
     
    6946780895