6946780895 Παλαιών Πατρών Γερμανού 4, Άγιος Κωνσταντίνος tsappinio@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΑΦΟΙ ΤΣΑΠΑΡΑ
Αγροτικές Εργασίες - Κοπή & Κλάδεμα Ψηλών Δέντρων Φθιώτιδα - Εμπόριο & Service Μηχανημάτων Κήπου & Αγρού Φθιώτιδα Φθιώτιδα


Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΤΣΑΠΑΡΑ” η οποία βρίσκεται στην Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Κωνσταντίνο, δραστηριοποιείται από το 2019 στις αγροτικές εργασίες, καθώς και με το εμπόριο και το service μηχανημάτων κήπου και αγρού, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε το κόψιμο και το κλάδεμα ψηλών δέντρων, με την χρήση καλαθοφόρων οχημάτων ή με τον έμπειρο εναερίτη μας, εξυπηρετώντας άμεσα την Φθιώτιδα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
     
  Επιθυμώντας την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας, αναλαμβάνουμε εργασίες συντήρησης κήπων και χώρων πρασίνου, καθαρισμούς εκτάσεων, μικρής και μεγάλης έκτασης, σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, καθώς και εργασίες αυτόματου ποτίσματος και τοποθέτηση χλοοτάπητα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
     
   
     
  ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
 
     
  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, στο κατάστημά μας που βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο, σας προσφέρουμε ποικιλία από μηχανήματα κήπου και αγρού για κάθε σχετική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, καθώς και ανταλλακτικά και αναλώσιμα αυτών.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε το service και την επισκευή μηχανημάτων κήπου και αγρού, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Άγιο Κωνσταντίνο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.
 
     
    6946780895  
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ